Senaste nytt

  • Nils 

Hej alla nya och gamla andelsägare!

Adopt a bee har nu funnits i fem år och vi är otroligt glada och stolta över vårt lilla projekt. Här kommer en liten uppdatering om nuläget

Honung:

Vi hoppas att alla är nöjda med årets honung. Vi har ett paket honung som har kommit i retur med posten så vet du att du inte har fått någon honung så hör av dig till oss så löser vi det.

Nya kupor: 

Under året har Nils gjort några avläggare så vi har kunnat starta upp några ytterligare samhällen. Vi har uppdaterat på hemsidan om var de nya samhällena står. Nils har även spridit vårt koncept och några av dem som har fått bin i sina trädgårdar sköter nu bina själva vilket har gjort att Nils har kunnat placera ut fler bin i fler trädgårdar.

Ny lokal:

Vi har lämnat vår lokal på Garnisonen i Hässleholm och flyttat vår verksamhet hem till Nils vilket besparar oss mycket körning. Nils har byggt en friggebod på tomten som vi nu håller på att inreda. När vi flyttade in på Garnisonen var det nästan bara vi som hyrde där men under åren har fler och fler flyttat in. De flesta som hyr lokal där nu är konstnärer och då passade vår verksamhet som bitvis är rätt kladdig inte in riktigt längre. Vill du besöka oss går det dock fortfarande bra. Det är bara att maila så bokar vi in ett besöka. 

Köp andel:

 Årets andelsförsäljning är nu igång så vill du köpa en andel går det bra att svara på detta mailet eller beställa via vår hemsida. Vi skickar andelsbeviset så fort betalningen är registrerad. Priset är fortfarande 300 kr och bankgiro numret är: 797-9560

Framtiden:

Nils har helt kommit in i sina arbetsuppgifter nu och det är tack vare honom som projektet kunde leva vidare när Stina var tvungen att sluta pga sin allergi. Sofi har hållit på med projektet sedan start men hon känner nu att det är dags att gå vidare. Mycket har hänt under åren och numera bor Sofi i Landskrona vilket gör att hon känner att det blir för tufft att både hantera ett arbete och ett projekt som ligger långt ifrån den nuvarande hemorten. Sofi kommer att vara kvar i projektet fram till sommaren för att succesivt lämna över sina arbetsuppgifter till Nils. Nils plan är sedan att fortsätta att driva projektet vilket både Sofi och Stina är otroligt glada över.

Som avslutning vill vi tacka för allt stöd, projektet kan bara överleva så länge vi har andelsägare så vi är otroligt glada för er hjälp!

God jul och gott nytt år!

Önskar

Nils, Sofi och bina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.