Olycka

  • Nils 

Igår skulle vi som sagt ta in årets sista honung men det gick så där. När vi skulle starta slungan gick något snett och locket flög av i högfart och skar upp dels Nils hand och dels mammas som var med och hjälpte till. Nils sår var så djupt så det behövdes sy medan mammas två jack var långa men relativt ytliga. Dock var det läskigt innan vi fick koll på läget för det blödde rejält från dem båda.

Nils fick som sagt bege sig till sjukhuset och vi som var kvar slungade den honungen som vi hade hunnit med att hämta in.

Summa summarum så kunde det ha slutat betydligt värre. Nu får såren läka också får vi slunga de sista fyra samhällena nästa helg. Detta är helt klart det värsta som har hänt i projektets historia hittills förutom min tidigare kollegas allergi.

IMG_1563 FullSizeRender kopia FullSizeRender

/Sofi

Adopt a bee – Get honey for free!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.