Naturens guld – föredrag och inspiration

  • Nils 

Tips från våra biodlarvänner:

“Göinge Biodlareförening och Hästveda Biodlareförening bjuder i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan in till ett gemensamt möte på temat honung och livsmedel måndagen den 24:e mars kl 18.30 på Hästveda Hantverksgård.

Jan Hedh är vår främste chokladexpert. Han är också konditorimästare, författare och VM-medaljör.

På kvällens program står en föreläsning av Jan Hedh, konditor, chokladmästare och författare. Jan Hedh berättar om hur och varför han använder honung i konfektyr och bakverk och om sin egen verksamhet. Mer finns att läsa på hans hemsida http://www.janhedh.com/

Vidare kommer föreningen Slow Food och informerar om den “Goda, rena och rättvisa maten.” Slow Food är en världsomspännande rörelse och konsumentorganisation där matkultur i vid bemärkelse står i centrum. Mer information om föreningen på Slow Food i Skåne nordosts hemsida http://www.slowfoodiskanenordost.se/

Vi hälsar dig och även dina icke biodlande vänner välkomna! Entréavgift 20 kr.”

/Sofi

Adopt a bee – Get honey for free!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.