Rörd till tårar

  • Nils 

Igår var Sofi och åt på “Tryne till knorr” i Malmö med några vänner. Maten och atmosfären var helt underbar. Agnes och Robin med personal har verkligen lyckats bygga upp ett ställe som man vill vara på. Gissa om Sofi blev nästan tårögd när efterrätten – Äppelpaj med Adopt a bee-honung – bars in. Det var gudagott och helt plötsligt kändes två år av hårt arbete med att skapa och bygga upp Adopt a bee tillsammans med Stina extra mycket värt. Jag var och är så stolt över det vi har åstadkommit och tänk att en riktig kock på en fantastisk restaurang har använt vår honung. Helt underbart!

Äppelkaka från Tryne till knorr

Vill du veta mer om maten som serveras på “Tryne till knorr” så kolla in deras menyer på Facebook.

/Sofi

Adopt a bee – Get honey for free!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.