Helt galet glada….

  • Nils 

blev vi när Stinas telefon ringde och vi fick besked om att Rolands bin har börjat att vakna. Av Roland ska vi köpa två av våra första 10 samhällen och han ska hjälpa oss med transporten i vecka 18 så nu börjar nedräkningen på riktigt :). OCH har Rolands bin börjat att komma igång så lär väl även de andra samhällena vakna snart så vi väntar på fler samtal :).

Dock är det mycket kvar att göra innan bina väl är på plats. Info texten till trädgårdsägarnas grannar måste bli klar, sista lådorna och ramarna måste hämtas, cykelkärra ska köpas, kontrakt med trädgårdsägarna ska skrivas, alla låder ska målas, leverans från Joel Svensson, inflytt i lokal, bokföring osv. Pyssel, Pyssel, Pyssel! Men nu är det vår i luften på allvar.

Adopt a bee vill också passa på att tacka Sebastian för tipset om Funded by me och Polstjärna. Det är inte helt omöjligt att vi kommer att lägga upp vårt barnboksprojekt om “Sofina och bina” där.

/Sofi

Adopt a bee – Get honey for free!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.