Det rullar på…

  • Nils 

Vi arbetar på för fullt. Ansökan till PRV är ifylld, nya hemsidan www.adoptabee.se håller på att skissas fram och vår första marknadsföringskampanj planeras. Bilder från arbetet med den kommer inom kort. Det kan man minst sagt kalla för pyssligt :). Det vi är mest GLADA för är dock att våra första andelsägare har trillat in vilket känns fantastiskt så vi håller även på att plocka fram andelsägarbevis. Du som funderar på att köp in dig  – tveka inte – ju fler vi blir i gemenskapen desto roligare. En andel i Adopt a bee är även den perfekta julklappen som varar hela året.

Hittade även en länk på nätet med andra som tänker som vi så här kommer lite inspiration från Nya Zeeland: [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=lQ7kJzKW7xo]

Ha det så bra tills vi hörs igen och då blir det lite mer bilder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.