Action plan

 • Nils 

I går hade jag och Stina ett två timmar långt möte där vi drog upp riktlinjerna och planerade upp arbetet för den närmsta perioden. Följande beslutades:

Kortsiktig handlingsplan:

 • Adopt a bil: Stina ansvarig för att under nästa vecka ringa kommunens bilpool och se om vi kan få tillgång till deras bilar. Det borde inte vara något problem eftersom Adopt a bee är guldmarknadsföring för Hässleholm. Har vi tillgång till bil kan vi expandera verksamheten snabbare och placera kupor även utanför Hässleholm.
 • Möte med kommunens näringslivsenhet om sponsring. Stina ansvarig för att boka in ett möte.
 • Ringa företag i Hässleholm som kan sponsra med inköpen av en helkupa – Stina ansvarig
 • Fortsätta undersöka möjliga lokaler och kostnader för dessa – Stina ansvarig. Vi måste ha tillgång till en lokal eftersom det är en hel del saker som måste förvaras under året och vi måste ha någonstans att slunga honungen.
 • Planering inför Julskyltningen i Hässleholm den 27/11-11
 • Projektplanen: Sofi ska se över budgeten och skriva färdigt de delar som saknas till slutet på nästa vecka så Stina kan korrekturläsa och sen ska den printas ut och skickas iväg till: Leader PH, LRF, SBR, Länsstyrelsen
 • Engelska presentationen till 11/11: Sofi arbeta vidare med denna. Stommen är klar.
 • Tryckeri: Sofi ansvarar för att få in ännu en offert på visitkort, vykort och flyer. Detta görs på måndag.
 • Redigera färdigt flyer, vykort, andelskort och visitkort. Sofi ansvarig.
 • Laminera andelskorten. Stina ansvarig
 • Nya hemsidan www.adoptabee.se: Lanseras snart så Sofi är ansvarig för att maila alla som prenumererar på gamla bloggen och hänvisa dem över till den nya mycket snyggare sidan. Sofi är också ansvarig för att gå igenom vilka texter som ska finnas på den nya hemsidan.

Långsiktig handlingsplan:

 • Innan jul ska vi ha värvat 40 andelsägare.
 • Komma med i en matkasse: Det tar vi tag i till hösten när honungen är klar.
 • Sofina – vår barnbok. Båda skriver ner sina idéer och till sommaren börjar vi sammanställa text och layout. När det är klart börjar vi leta alternativ för var/hur den ska tryckas. Kommer eventuellt bli en serieböcker för vi har många idéer.

Är det någon som kan hjälpa oss med ovanstående frågor och ge tips på till exempel sponsorer så får ni gärna höra av er till info@adoptabee.se

/Sofi

Adopt a bee – Get honey for free

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.