Vad gör man en fredagkväll?

  • Nils 

Sofi vid tangenterna. Nu har jag läst det mycket intressanta häftet “Bli biodlare – utveckla ditt företag” av Mats Mellblom. Där lärde jag mig att man ska läsa på Jordbruksverkets hemsida för att få reda på vad som krävs för att honungen ska klassas som ekologisk och det vill vi ju. I korthet så får man inte ge bina medicin men vi får nog läsa på lite mer i detalj. Fick också lära mig lite om hur honungen måste hanteras för att man ska få lov att sälja den. Det kan man även läsa mer om på Livsmedelsverkets hemsida. Sen har jag läst Skatteverkets häfte om “Hobbyverksamhet” och Bolagsverkets häfte om “Näringsdrivande ideell förening”. Gjorde mig inte mycket klokare så jag får väl ringa Bolagsverket i nästa vecka. Ja ja, arbetet går sakta framåt men att läsa myndighetstexter är inte det mest kreativa man kan syssla med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.