Planering

  • Nils 

I veckan har vi planerat inför den kommande säsongen. Först i pipeline är våra två events med Hässlehem. Ska bli kul! Först är det dags för en föreläsning den 20 mars på Mötesplats Ljungdala för de vuxna boende på Ljungdala om honung och bin. Den kommer Stina att hålla i. Sen är det dags för besök av en skolklass från Ljungdala i bigården den 22 maj. Innan de kommer ut till oss ska vi även besöka dem i skolan den 12 maj. Under besöket ska de besöka några olika stationer för att lära sig mer om bin, honung och biodling. Vi kommer att behöva lite hjälp under besöksdagen så våra kära mentorer kan räkna med ett samtal :).

/Sofi

Adopt a bee – Get honey for free!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.