Avläggare 1-3

I år har vi hittills gjort tre avläggare. Två som har flyttat till Farstorp till en biodlare som hjälpte oss mycket under förra året och som tyvärr förlorade sina samhällen under vintern. Den tredje avläggaren ska vi låta växa till sig så kan vi förhoppningsvis sälja den nästa år till en ny biodlare. Den står hos våra andra kupor i skogen.

Ni kan följa de nya samhällenas liv under rubriken “Våra kupor” och sen “2013”. De är döpta till Anna, Tina och Linnea. Tina är uppkallad efter Tina Thörner en av Sofis familjs stora idoler :). Kolla in vem hon är här.

Adopt a bee har således varit delaktiga i att starta upp ett 12e, ett 13e och ett 14e samhälle som vi självklart hoppas kommer att överleva. Vårt mål är som sagt att det ska bli fler bin så vi är mycket glada.

/Sofi

Adopt a bee – Get honey for free!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.