Nääääästan klar

  • Nils 

I dag har Sofi pysslat med redovisningen till Leader hela dagen och i morgon ska den lämnas in är det tänkt. Det sista som ska till är Stinas tidsdagböcker. Det blir en hel pärm med alla blanketter och alla ekonomiska underlag. Har tagit sin lilla tid men det har det varit värt hoppas vi :).

Igår var även Sofi på möte i Malmö med våra rådgivare där. Det som diskuterades var ett förslag som vi tagit fram för framtiden. Så i Malmö skissade vi på upplägget och under jul blir det dags att skriva i hop tankarna ytterligare. Lutar mot en två årsplanering i första etappen. Mer info kommer när tankarna, logistiken och finansieringsformen tagit mer form. Men vidare ska vi i alla fall. Fler bin behövs 🙂

/Sofi

Adopt a bee – Get honey for free!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.