Info till andelsägarna

  • Nils 

Följande mail gick ut till alla nya och gamla andelsägare idag. Har du inte fått det så snälla hör av dig!

Hej alla gamla och nya andelsägare i Adopt a bee!

Nu när bina vilar har vi tid att titta lite framåt och snart är det jul. Innan det nya året inleds vill vi påminna om lite smått och gott.

Bina

Först och främst kan vi informera om att bina såhär långt mår bra. När Stina var ute och titta till dem senast hördes ett jämnt surr från kuporna. Vi får hoppas att vintern inte blir allt för lång eller allt för kall. I övrigt går det mesta av arbetet nu ut på att rengöra och desinficera det material som varit ute och som nu ska vinter förvaras samt att rengöra vaxet. Så mycket städning blir det!

Andelsägarevent

Glöm inte att besöka oss den 8/12-12 mellan klockan 14.00 och 16.00 i vår lokal på Garnisonen i Hässleholm. Vi visar material och berättar om vårt första år.  Anmäl dig senast den 1/12-12 via: info@adoptabee.se

Andel 2013!

Vill du behålla din andel även under 2013 så glöm inte att höra av dig antingen via hemsidan eller via mail. Andelskortet skickas ut när vi kan se att andelen är betald.

Julklapp!

Varför inte passa på att ge bort en andel i julklapp till någon du tycker om? En perfekt present och en god insats för miljön. Vi säljer såklart även vår honung i 350 g burkar och 100 g burkar samt ekologisk tvål med honungsdoft. Honungen och tvålen kan man få packad i små presentpåsar i tyg. Bilder på dem finns på hemsidan. Är du intresserad av en liten julpåse är det bara att höra av sig.

Som vanlig – Hör av er om ni har några frågor: info@adoptabee.se!

Med vänliga hälsningar,

Stina och Sofi

Adopt a bee – Get honey for free!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.