SÅ spännande

Idag var Sofi i Malmö på möte med Centrum för publikt entreprenörskap, Tillväxt Malmö och Region Skåne. Det var framtiden som var på agendan och DEN kan bli hur kul som helst. Tur att bina sover nu så vi har lite planeringstid :). Olika vägval diskuterades och för- och nackdelar med olika idéer bollades. Sofi och Stina har fått i läxa att fram till vecka 47 plocka fram en plan för de närmsta 3-5 åren. Den ska sen ut på remiss till mötesdeltagarna. Därefter är det dags att göra en kostnadskalkyl och en finansieringsplan. I januari blir det möte med några eventuella intressenter. Spännande, spännande, spännande! Mer info kommer när vi har hunnit att diskutera ihop oss lite mer. Men hur som helst, vi vill så gärna kunna avsätta mer tid till att kunna sprida varför bina och biodling är så VIKTIGT!

/Sofi

Adopt a bee – Get honey for free!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *