Ny vecka…

  • Nils 

och på agendan står Långlördag i Hässleholm på lördag. Du kommer väl? Vi står hos Sparbanken 1826. Vi håller på att fixa så att allt ska komma på plats. Stina ansvarar för allt material kopplat till kupan och Sofi för det som ska säljas. Stina burkade den sista honungen igår och det verkar som att endel av hösthonungen blir klar så vi kan sälja den. Så det blir provsmakningspremiär av hösthonungen! Vi kommer även att sälja små presentpåsar med Adopt a bee-innehåll och dem måste du se. De är fantastiskt söta.

Sofi har även pysslat lite med Leader-redovisningen och bokföringen och Stina med att röja i lokalen och smälta vax så även om bina har gått för vinter vila har vi grejor att pyssla med.

/Sofi

Adopt a bee – Get honey for free!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.