City BO

Det plingade till i datorn!

Det var ett mail!

Ett mail som gjorde oss glada :)!

Vi fick nämligen reda på att Adopt a bee är med i dagens City BO som går att läsa här. Adopt a bee är med på sidan 4. Är det någon som har tidningen i pappersform så får du gärna spara den och ge till oss vid något tillfälle. Det är en av våra senaste andelsägare, Oskar Ponnert, som har skrivit en liten krönika. Adopt a bee vill tacka honom så hemskt mycket. Oskar har en andel i kupan vars drottning heter Edla och som inofficiellt även kallas för den internationella kupan. Varför den kallas för det får ni reda på lite längre fram men en ledtråd är att det hänger lite ihop med Sofis och Stinas arbetsplats och med vår absolut första andelsägare 🙂

Idag såldes även andel nummer 50 så vi ska skicka iväg ytterligare ett andelskort. Vårt mål med åttio andelsägare känns inom räckhåll i och med att vi har en hel del events där vi ska delta framåt vårkanten och för att vi får lite hjälp här och var från oväntat håll med marknadsföringen :).

I övrigt är det mycket administration och logistik nu med att samköra alla transporter så gott det går inför flyttar av bin och material.

/Sofi

Adopt a bee – Get honey for free!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *