Adopt a bil 2

  • Nils 

Vi är så fantastiskt glada över alla mail som har trillat in från trädgårdsägare runt om i Skåne som har läst om oss. Vi kommer under veckan att ta kontakt med er alla. Vi vill så klart givetvis ha kupor även utanför Hässleholm men som sagt i nuläget så saknar vi tillgång till bil vilket gör skötseln av bina omöjlig. MEN vi arbetar för fullt med att Adopt a bil. Vi har mailat bilföretagen runt om i Hässleholm men har tyvärr inte fått något napp ännu och vi har även kontakt med kommunen. Detta arbete kommer vi att fortsätta med efter jul men nu skickar vi även ut en allmän förfrågan. Vet du någon som är på gång att sälja en billig bil eller någon som kan tänka sig att låna ut sin bil till oss ungefär var 10 dag? Snälla ta i  såfall kontakt med oss på info@adoptabee.se Vi vill se bikupor i trädgårdar runt om i Skåne så snälla hjälp oss!

I nuläget har vi sex andelar kvar att sälja i våra första kupor så har du inte skaffat årets julklapp ännu så gör det 🙂

/Sofi

Adopt a bee – Get honey for free!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.