Vi skapar ett bi bara för dig!

  • Nils 

Som sagt! Bilder har utlovats och här kommer de från vår pysselaftonen i går.

Planen är att vi ska marknadsföra oss på julskyltningen i Hässleholm och då vill vi ju ha något som drar ögonen till sig. Med tanke på våra begränsade resurser fick vi tänka till lite men nu tror vi att vi har kommit på vad som kan bli ett litet kul event. 40 individuella bin ska tillverkas och vi hoppas att du vill adoptera ett av dem tillsammans med en andel i Adopt a bee. Vi provar oss fram för att nå det sötaste utseendet på bina och vi hoppas att vi ses i Hässleholm där du får se det slutgiltiga resultatet av arbetet. Mer info om tid och plats kommer längre fram.

Adopt a bee – Get honey for free

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.