Lära sig nya saker…

  • Nils 

…är väldigt utvecklande men ibland fruktansvärt tradigt. Har suttit hela kvällen och försökt layouta en broschyr. Låt säga att den blev läslig men inte särskilt vacker. I morgon får Stina lägga in lite trevliga bi-bilder också ska vi välja typsnitt, kolla marginaler och lite så sen ska den väl åtminstone fungera i ett tag tills loggan är klar. Det hade varit roligt om man var bra på info och layout men man kan väl inte vara bäst på allt här i världen och fram tills dess gäller: Gör om gör rätt :).

I övrigt så håller vi på att fylla i ansökan om namnskydd hos Patent och Registreringsverket (PRV). Måste ge dem en eloge för att vara en myndighet som skriver begripliga förklaringar på vad man ska fylla i. Vi måste nog bara ringa och kolla ett par saker i övrigt var det mesta tydligt. Håll tummarna att det går igenom!

När vi inte håller på med administrativa uppgifter vilket det är mycket av nu så kostar vi gärna på oss att drömma lite och bygga på våra planer. De nya idéerna är bland annat:

  • En barnbok om Sofina – ämnet kan ni ju bara gissa er till 🙂
  • Adopt a bil – Tror ni att vi kan få något bilföretag att sponsra oss med en miljöbil? Det hade varit bra eftersom många som bor en bit bort (läs för långt för att cykla) vill ha kupor i sina trädgårdar och då måste vi få tillgång till bil. Fråga är ju fri så vi får testa. Någon som har någon bilförsäljarkontakt?
  • När honungen är klar få med dem i olika matkassar som folk beställer hem.

Enda nackdelen med våra drömmar är att de tenderar att hela tiden skapa en massa merjobb men det är ett trevligt problem :).

I morgon ska vi även skriva till en illustratör vi har fått nys om också har Sofi organiserat alla våra papper i en pärm. Det var nog allt för nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.